42zeyn Sıkar izlerim için dermatolog’a gideceğim iyi bir doktor olsun istiyorum özel poliklinik olabilir var mı Kesin gidip de sonuç alan işini güzel yapan önerebileceğiniz birileri
Mlk026 42zeyn ankarada armin müştak tek geçerim özel kliniği var işinin ehli ve paragöz değildir Lüks dermatologlar gibi.
-Kuzika- Ben lazer için bir dermatologa gidecegim baya arastirdim. Nenehatun caddesi dr. Fatih Somuncu klinigine gidecegim geri dönüşler iyi baya memnun kalmislar sizde bakin isterseniz
42zeyn Mlk026 tesekkür ederim hemen bakaym. Akne izlerim var bazıları sırf para tuzağı oluyor korkuyorum 2 sefer bosa para verdm ins sonuc almak istiyorum artk. 😔
Mlk026 42zeyn instagramına bakın muayneye de giderseniz size yapacağı işlemi anlatıp fiyat çıkartıyor bence muayneye gidin derin yeri biraz uzak ama gerçekten çok memnun kalacaksınız
42zeyn Mlk026 şimdi aradım seans bası 4500 dedi. 1500de muayne ucreti. Kesin sonuc verir demi. 😔 Artık dilim öyle yandı ki. Ne paralar döktüm kurtulamdm ins bu hoca kurtarır
Mlk026 42zeyn siz gidin kendisiyle görüşün benden muayene ücreti almamıştı mesela sadece işlem ücreti almıştı. Ben leke için gitmedim bu arada göz altı milyalarım için gittim. Eğer sonuç alınmayacaksa size söyler.