prensesinannesi11 Merhaba kızlar bebeğime 2. Ay aşılarını yaptırdım aradan 2 hafta geçti hemşire su toplayacak şişecek 4-6 ayı bulur iyileşmesi dedi ama bizde hiç iz bile yok normal mi acaba aşı tutmaması gibi bir durum olabilir mi
UcuBulunamayanBant prensesinannesi11 bekleyin biraz daha oglumdada oyle olmustu 1ay sonra falan nerdeyse kabuk baglamisti eger 1ayi geckin surede tutmazsa o zaman basvurun aile hekimine bende yaptirdim kızıma suan ondada hicbir belirti yok
Sevval1507 prensesinannesi11 4 buçuk ayligiz hafif çıktı o iz bizdede daha şişer patlar erken yani iki hafta önceye kadar birşey yoktu
bananeabiya prensesinannesi11 bizim 6.aydan sonra falan kabuk bağladı böyle irin gibi olmuş dikkat ettim ama duşta patladı. Mikrop kaptırmamaya çalıştık sonra kabuk bağladı şimdi 8.5 aylık yeni yeni iyileşiyor.
prensesinannesi11 Sevval1507 sanırım aşıdan 1 ay sonra belirti vermeye başlamış bizim 2 hafta oldu 2 hafta daha takip edeyim ben
Sevval1507 prensesinannesi11 arkadaşımın oğlunun 7 aylık yeni kabuklandi cnm bebekten bebeğe değişiyor herşeyde olduğu gibi
kiminoykusubu_ prensesinannesi11 6. Haftadan sonra oluşuyor genelde iz. Bazı bebeklerde hiç iz kalmayabiliyor da