Elifkalyon Mrb kizlar bebegim 2 ay 25 günlük gaz sancılarımız iki hafta önce tam bitti derken yeniden sanki ilk defa cekiyormusuz gibi şiddetle başladı böyle bi durumla karsilasan var mı
Aslidemir-98 Elifkalyon Canım 4 aylığız halâ gaz problemi devam ediyor. Bol bol zeytinyağı ile karnına ve ayaklarına masaj yap benim bebeğimi inanılmaz rahatlatıyor. bunları yaptıktan sonra bi bezi ısıtıp karnınada koyabilirsin Buda iyi gelecektir
Elifkalyon Aslidemir-98 tmm teşekküre ederim zeytinyağıni yapiyorum da havlu koymadım hiç peki dereotu vermeyi düşünüyorum iyi geliyormus siz denedinizmi kimyon rezene damlalar denedim ama işe yaramadi
Aslidemir-98 Elifkalyon Hiç denemedim ama bebeğiniz daha çok küçük canım belki bağırsaklarını kötü etkileyebilir
Aslidemir-98 Elifkalyon Ayrıca biz suan Biogaia damla ve metsil damla kullanıyoruz canım. Oğlum mamaya başladığı için kabız olmuştu bu ikisi çok iyi geldi gazınıda kendi kendine çıkartır oldu. Doktoruna danışıp kullanabilirsin
deryata findikburun bunları okudukça moralim bozuluyor 🙄 3 aylığız geçer dediler bu zamanlar tık yok. 5 aylık yavrularda var bu gazın sonu yok mu 🤷🏻♀️😡
Elifkalyon findikburun yine aynı siddettemi bi umidim vardı 3 ay sonra bitecek diye ama boşuna galiba Gündüz hiç uyumuyor gece de sürekli uyaniyor:(