Prenses_ikra Merhaba hanımlar. Kızım 2 bucuk aylık bugun kakasını yaptı kan geldi sümüksü bi sekılde aynı sekılde olan varmı ya
cicekannesi22 Prenses_ikra doktorum beni uyarmıştı kanlı kalada haber ver diye mutlaka doktora götürün
Mammakup Prenses_ikra büyük ihtimalle alerji belirtisi kabul ediliyor. Bulunduğunuz yerde dr u varsa vakit kaybetmeden gidin
Prenses_ikra Laayla doktora goturdum görünürde bişey yok dedi bidaha olursa getirin kültüre gönderelim dedi
Prenses_ikra cicekannesi22 doktora goturdum görünürde bişey yok dedi bidaha olursa getirin kültüre gönderelim dedi
Prenses_ikra Mammakup doktora goturdum görünürde bişey yok dedi bidaha olursa getirin kültüre gönderelim dedi
adaruzgar Prenses_ikra kizimdada oldu 2 ay onemli degil dediler tekrar olmadi ama mukus devam etmişti israrlarima ragmen cocuk doktorlari nornal dediler gaz sancilarida coktu alerji dr gittik ve alerjisi oldugunu ogrendik baska bir belirti varsa alerji dr bir görünün derim
Laayla Prenses_ikra görünürde bi şey yok ne demek ya gaita yapılıyor bunun için kakada gizli kan var mı yok mu diye doktorunuzu değiştirin ve bi daha gösterin makattan çatlak da olabilir bi ton sebebi olabilir
Elif2019 Prenses_ikra süt ve süt ürünleri tüketmemen gerekiyor bir bucuk aydır diyet yapıyorum mutlaka doktora götür hızursuzluk gürültülü kokulu kaka ciltte döküntü diger belirtileri
Feyza97 Prenses_ikra benim kızımda 2.5 aylık bizdede oldu bubhafta 2 kez kaka testinde bişey çıkmadı net olarak ama süt ürün diyetine girdim bende mukuslu ve kan noktaciklari vardi
Elif2019 Feyza97 mukuslu kaka vardı bi kerede kan geldi gürültülü ve sulu kaka yapıyodu kan yok ama mukus hala devam ediyor
Prenses_ikra Elif2019 canım bbenımkide gürültülü ve sulu kaka yapıyor . Süt ve süt ürünlerimizi yapıyor
12eren12 Prenses_ikra aynısını biz da yaşadık bi de bayaz ipliksi birşy vardı gastroentrolojiye götürdk kaka örneği verdk pazartesi sonucu çıkck