eliftugba cok gecmıs olsun bebıse. Antıbıyotik verdılerse 2-3 gun sonra atesi kontrol altına alırsınız. Ates bu sure sonunda dusmezse tekrar doktora goturun. Ilık dus aldırın kafasına dokmesenız de olur cunku korkabılır yuzu ve ensesıni ıslatabılırsınız cok sıcaksa. Dus suresi cok kısa olmasın az az su dokebılırsınız ya da fıskiyeyle suyu tutabılırsınız Eklem yerlerıne soguk kompres yapabılırsınız. Kıyafet gıydırmeyın bı atlet ve ayaklarına corap gıydırırsenız yeter eger evınızın sıcaklıgı ıyıyse. Corap mutlaka gıydırın ellerı ayakları sogursa atesı daha da artar.evınız Cok sıcaksa sıcaklıgı dusurebılırsınız yanı bu duruma gore degısır. Ilac verdıgınızde terleme olur mutlaka her terleme sonrası ustundekılerı degıstırın. Ates dusurucuyu 4 saatte bır verın dıyorlar ama bı tanıdık bas hemsıre 2,5 saatten sonra ates yukselır 3 saat dolunca verın demıstı. Orası sıze kalmıs kımısı erken vermek ıstemıyor. 38,2 ustune cıktıgını fark ettıgımde verıyordum. Yanı atesı takıp edıp yukseldıgı zaman verıp vermemek sıze kalmıs. Gece ılacı verdıkten 2 saat sonrasına alarm kuruyordum oyle takıp edıyordum ateşi. Ara ara evi havalandırabilirsiniz bırkac dakıka. Emıyorsa bol bol emzırın sıvı tuketımı atesı dusurur su ıcıyorsa su verın mama içiyorsa mama verın, Uzattım bıraz umarım tez zamanda toparlarsınız🙏🏻🌷