poyrazemir Arkadaşlar bugun tam 5 aylık olduk ve ilk dişi çıktı bebeğimin ama çok huzursuz bütün gece 1 saatte yarım saat te bir bağırarak uyanıyor ve bana erken gibi geldi sizin bebisler kaçıncı ayda dişi çıktı
Beraninannesii poyrazemir Maşallah bol ısırıklari olsun. 😅 Huyursuzlugunu gidermek için tetagil kulannin rahatlatir 😇 benim bebeğim 10 buçuk aylık çıkarttı 😅
Birranneee34 poyrazemir nasıl anladınız çıkardığını. Yani belirtileri. Bebeğim 5 ay 10 günlük iki gecedir uykusundan ağlayarak kalkıyor ve zor dalıyor . Çığlık atarak ağlıyor. Mememin ucunuda damağiyla eziyor iki gündür
tosbiksmoms poyrazemir Oğlum 4 ay 10 günlükken Kızım 4 ay 23 günlükken çıkardı şimdi kızım 8 aylık ve 7 dişi var 8.yolda.
Kubramomy Ayy benim kızım 6 ay 20, günlük huzursuz ama hiç diş belirtisi yok haftaya işe geri donucem ama nasıl donucem bilmiyroum ☹️
poyrazemir Kubramomy bizde huzursuzluk çok oldu ağlama krizleri çığlıklar meğerse bebeğim diş çıkartıyormuş insallah sizin bebişinizde hemencecik çıkartır 🤍🙏
poyrazemir Birranneee34 çok salyası var hala da devam ediyor çay kaşığıyla denedim tik tik ediyor elime geliyor okadar güzel ki bebeğim büyüyor 🥹🥹🥹🙏🙏🙏🤍🤍
Kubrs Ayy benimki de çıkaracak galiba ishal oldu 4 5 kere kaka yaptı bugün kulağını çekip duruyo oynuyo kulağıyla ve baya huzursuz surekli agliyo durduk yere çığlık tüm belirtiler var acaba kaç güne çıkarır dişini 😕 hafif ateside oldu bugün
sedasayan1111 Kubrs benim 1 aydır var aynı belirtiler elini resmen koparıyor ağzında emzigi dişlerine sürüyorum o kadar çok mutlu oluyor ki çekince elimi tutuyor resmen tekrar istiyor bakalım ne zaman çıkacak dışı
tosbiksmoms sedasayan1111 evet tam 4 ay 10 günlüktü baktik ki disi çıkmış bembeyaz belliydi,2 gün sonra da 2. Dişi çıkmıştı.