Kevserakb Kızlar yüzüm çok kuru ve hassas her ürünü kullanamıyorum doğal Hindistan cevizi yağı kullandım ilk defa sizler hiç kullandınız mı? Kıllanma yapar mı yüzde ya da sivilce
Lavina Kevserakb kılanma yapar öı bilmiyorum ama ben hindistan cevizi yağı hint yağı ve tatlı badem yağı karıştırıp saçlarıma ve kipiklerime uyguluyorum uzatıyor
Kevserakb Lavina ya o zaman yapma ihtimalı var gibi yüzüm felaket kurudu en sonunda onu denedim kimyasal şeyler yerine 😓
Mugudoruk-3591 Kepekekmegi saçima kullanmamistim hamileyken karnım catlamasin diye sürmüstüm ozaman kıllanma yapmisti bırakınca kendi kendine geçti
Kepekekmegi Mugudoruk-3591 karnınızdaki kıllanma ondan dolayı değildir diye tahmin ediyorum hamilelikte hormonlar coştuğu için kıl tüy fışkırıyor her yerden 😂 ben doğumdan 1 hafta önce karnım için kullanmaya başlamıştım ama ondan öncesinde de baya baya tüylenme olmuştu zaten bebeğim 3-4 aylıkken kendi kendine döküldü
Kevserakb Meriyys sürdüm ama çok etkisi olmamıştı sivilcelerim var birde lekesi gitmiyorlar daha da artsın istemiyorum 🥹
OptimusPrime Kevserakb Kuru ciltler için arko krem kullanabilrisiniz. Bioderma da olur. Hindistan cevizi yağı bilemedim.