Aleynaslan96 Kızlar bebeğimin poposunda ilk önce pişik oldu yani kızarıklık daha sonra bu kızarıklık sivilcelere dönüştü geçmiyor sudocrem sürdüm pişik olduğunda zeytinyağ sürdüm nasıl geçer bilgisi olan var mı?
bebefirarda44 Aleynaslan96 kantaron yağı sürün sudocrem felan boş bak bi sürün gece sabah bezini açın bana dua edersiniz
ybam Aleynaslan96 bez markasını değiştir geçmiyorsa bizimkide öyleydi değiştirdil iyileşti bebek yağı da iyi geliyor sudokrem kulanıyorum
Aleynaslan96 BENOYLEUYGUNGORDUMM doktoruna gitmeden mesaj atıp sorsam yardımcı olur mu acaba mantar olunca ne oluyor
BENOYLEUYGUNGORDUMM Aleynaslan96 olur tabi at resmini bana Dr travazol kullan demişti günde üç kere ince bir tabaka halinde sür demişti hemen geçti zaten. Mantarda çoğalır annesi yazık canı acır bebeğinin
Aleynaslan96 Zeynepelcin heygorl evet normalde domates yemiyordum sanırım ondan oldu aslında her kaka yaptığında yıkamaya çalışıyorum ıslak mendilde artık kullanamıyorum
heygorl Alerji olmuş olabilir ıslak mendil kullanmayın ya pamuk ıslatın silin ya direkt yıkayın. Her alt açmanızda havalandırın. Kantaron yağı sürün. Emziriyorsanız yediklerinize dikkat edin asitli vb yemeyin
Aleynaslan96 ybam doktora attım resmini ama alerji veya mantar gibi görünmüyor normal pişik olmuş dedi