Beren2323 Kullanıp faydasınız gördünüz mü bebeğim 8 aylık önceden almıştım ama takmaya korkuyordum çok huzursuz takcam ama sürekli kalıyor mu yoksa çıkarıyor musunuz
Cihangir11 Beren2323 Kızım çok huzursuzdu ve çok korkuyordu uykusunda 5 aylıkken takmaya başladım ve hala takıyorum gayette iyi şuan 8 yaşında 🙂
Rummmy Beren2323 çıkarmıyorum. Aldığımız yer öyle demişti toprağa gömünce temizlenir ve enerjisi yenilenirmiş
Cihangir11 dilekkdavut Benim eşim almıştı Eminönü’nden bi tanıdığından çoğunlukla tesbih satan yerlerde satılıyor bunun gerçeğini bulmak biraz zor piyasada kehribar kolye diye çok satılan kolyeler var ama gerçek değil. Bildiğin biyerden alman daha iyi olur senin için
Maka_Paka Bende kullanacağım 3. Ayimiza girince. Çok yakıştırıyorum bebeklere ☺️ faydası olur mu bilmem ama görünüşü çok hoş
Cihangir11 dilekkdavut Bu konuda yardımcı olmak isterdim ama bizim aldığımız kişide burdan taşındı maalesef bende şuan arıyorum 3 ayliķ oğlum için ama bende suanlik bulamadım yakınlarınıza bi danışın belki vardır bi bildikleri yer 🙂