Asiye1102 Evde bebeğimle ev işleriyle ilgilenirken bi yandan da para kazanmak istiyorum. Nasıl yapabilirim bu şekilde çalışan var mı ?
Honki_Ponki Asiye1102 Benim arkadaşım çelik takı aksesuar satıyor evden çokta iyi paralar kazanıyor tabi çevresi de olması lazım insanın istegramdanda sayfa açtı 1.5 yıl oldu şimdi dükyan açmayı düşünüyor dükyn arayışında öyle diyeyim 3 yaşında da kızı var bu arda
Sarikuzumalp Asiye1102 Evde çalışmak adı altında açılan postlarda genelde hiç görmedim bir öneri yani olsada katalog ürünleri oda bana zor geliyor açıkcası. Bende evde durmak yerine part time çalışıyorum mağazada arkadaş gibi. Haftada bazen 2 bazen 3 bazen 4 gün bana bağlı. Yani şu günler gelebilirim diyorum ona göre planlama yapılıyor. 3 5 yetiyor bana kendi harçlığım çıkıyor. Sizde öyle yapabilirsiniz 2 gün falan.
Enerci agitmoms hayir haftalik shift hazırlanıyor 8 saat normal.bi calisan yani 2 gun gidiyorum sadece
Bersahefem Enerci haftada iki gün ayda 8 hün yapıyorya ücret ne kdar alıyorsunuz 8 günlüğüne sakıncası yoksa paylaşır mısınız.komşum da istiyormuş bahsetmişti ama ne kdr verirler bilmiyormuş
Nazhanebos_333 Benimde bebeğimi koyacak kimsem yok bir gün bile olsa ama o evde uyurken şöyle yapacağım iş olsa keşke paketleme işi vardı oda dolandırıcı vs dediler kaldı aylık 2 3 milayr dahi olsa kendi harcligim için benim içinde çok iyi olucak 😏😏
Asiye1102 Sarikuzumalp mantıklı evet ama bebeğim memeye çok düşkün benden ayrı duramıyor malesef daha 10 aylık