Enerci Instgramda cok gormeye basladim dilek dileyip vazoya anahtar atiliyor vs.ben hidrellezde kirmizi araba dilemistim 10 gun sonra bordo araba aldik buda tutarmi 😀😀
Meryemgundogdu Enerci tutarsa ben de yapayım bari çok istiyorum araba almak onun için adımlar atıyorum😅
Tatlican Meriyys Hep bana ve kardeslerime ev diledim hıdrellezde ama en az 5 6sene hep ayni seyi yazdm gercekten oldu 3umuzunde sadece 1ablamin olmadi.vaz gecme her yil yap.
Enerci baloglummm03 bilmiyorum cok sık goruyorum nette arayin aynisi yazacaktir sans para getirir vs.😊
sunflower01 Enerci bide bu mu çıktı para tuzağı Allah’ım vermiyorsa vardır bir bildiği der geçerim tevekkül en güzeli 😌
Domino Kız baktım şimdi google baba dan. Bu kokina çiçeği dediğin benim anam gilin ormanlik alanında vardı alir alır patlatırdık iğrenç de kokardi 😂
Tatlican Meriyys Denemekten zarar gelmez .Yani heryil istedim ve 3umuzunde ayni yilda oldu.allah herkese ev nasib etsin
LaMamaDellaCicala Enerci hee turkiyedeyken hep romanlar satqrdi yilbasi gelmeye yakin o cicek demi bu zehirli olan hani😅burdada noelde heryer bundan dolu😅yok be para tuzqgi bunlar asil boyle ota boka para vermeyenin evi oluyor