Zeynepadaeylul 2 ay aşısındab sonra bebeklerinizde ne gibi degisiklikler oldu kızım cok huzursun aglamaklı ve uyku halinde beslenmemizde sıkıntı yok çok sükür ateşide 37.7
Deletedmom115 Zeynepadaeylul 38 ve üzeri olduğu zaman calpol verin biraz üstünü inceltin şimdilik yeterli olur.
ESMERKADIN Zeynepadaeylul sizde mi aşı oldunuz bugun benim kızımda oldu huzursuz biraz beslenmesi iyi ateşi 36.8 bizdede durum bu
SukranAymina112 Zeynepadaeylul bizimde yarın. Aşıya bebeği aç karninina götürün diyorlar. Aşı olduktan sonra emzirin hem sakinleşir hemde ağrısı diner anne sütüyle diyorlar
Zynps Bizde bugün olduk ateşi 37.5 mız mız biraz sürekli konuşuyor bizimle birşeyler anlatmaya çalışıyor birde kustu 2 kere:(
Zeynep1625 Kızlar bu aşı tam 2 aylıkken mi oluyo bide ne aşısı acaba. 19 aralıkta çağrdı sağlk ocağı ama omu acaba.
SukranAymina112 Zeynepburak bizimde yarın. Kızlar aç karninina götürün diyorlar. Aşı olduktan sonra emzirin hem sakinleşir hemde ağrısı diner anne sütüyle diyorlar
merve_tirso58 Kızlar benim bebeğim 4 ay 3 günlük bizimde 2 aylık aşimizd a hiç kucağımdan inmedi sürekli meme istedi ateşi olmadı ama huzursuz oldu normal o hatta bu böyle 2 3 gün sürebilir
Zynps Zeynep1625 üç tane kolundan ve iki bacağından bizim rota diye bir aşı varmış ağızdan ilaç veriyorlar onuda yaptılar
GramPozitifBakteri Zeynepadaeylul biz de bugun olduk biraz uyku yapti gunduz..simdi de makattan 37.8 cikti ates bakalim yarim cay kasigi calpol verdim gunduze gore yukselmis umarim atessiz agrisiz geceler geciririz hanimlar