nazlii1_ Sezeryan doğum yaptım 8 ay oldu ve 3 4 gündür sağ kasıgıma ağrı giriyor akşamları yerimden kalkamıyorum sıcak su torbası Bi tık rahatlatıyor. Geçen ay regl oldum ve 14 gün gecikti. Neden olabilir acaba doktora gitmeyi düşünüyorum hangi bölüme gitmeyelim bilgisi olan var mı 🙏🙏
Ssssssssss Aynı durum bende de var, 9 ay önce sezeryan doğum yaptım, hala adet olmadım ve ara ara kasıklarıma şiddetli ağrılar giriyor. Bu ara bende doktora gitmeyi düşünüyordum, daha önce böyle bişey yaşayıp çözüm bulan var mı acaba ?
Flowersed Ssssssssss bi çözüm bulabildiniz mi bende 13 ay önce sezaryen yaptım regl zamanı ile bağımsız yanma gibi kasık ağrım oluyor 😔
Annesininkuzusu-19 Ssssssssss merhaba şu an ben sizinle aynı durumdayım. Sorununuz hangi sonuçla sonuçlandı acaba
dogadan01 Ben 18 ay önce oldum sol kasıgımda sadece sızı var neden oluyor bende merak ediyorum dıktora da gitmedim
Flowersed dogadan01 bi çözüm bulabildiniz mi bende 13 ay önce sezaryen yaptım regl zamanı ile bağımsız yanma gibi kasık ağrım oluyor 😔