Bebekligiller İkinciye hamileyim. Çocuğumun ağzını elini yıkarken çok zorlanıyorum artık. O yüzden böyle bişey arıyorum. En azından o çıkar ben öyle yıkarım.
Hotic Bebekligiller klasik basamak istiyorsanız E bebekte en kolay bulursunuz ama öğrenme kulesi gibi bişey istiyorsaniz trendyolda falan var ama pahalı biraz
Kumpr Bebekligiller trendyolda iki basamaklı ahşap olandan sakın almayın aldım görseldekiyle alakası yok dandik birşey. Çocuğunuz kaç yaşında bilmiyorum ama ikeadan aldım benimkilere pek uygun olmadı kaldırdım 😂 19 aylıklar çok alçak oldu ikeaya bakabilirsiniz
Dfncgdm2022 Dolores bende ondan arıyorım ya kızım mutfakta sureklı dıbımde durmak ıstıyor bende hem beraber bır seyler yapalım hemde benım yanımda dursun dıye almak ıstıyorum
Bebekligiller Dolores evet baktım hatta çok güzel Bi ürün gördüm. Ama iki üç yorumda kırık geldiği yazıyordu vazgeçtim 😢
Bebekligiller Kumpr valla bi sürü model var. Hepsi de güzel gözüküyor ama yorumlar hep kötü. Sanırım görüp bakıp almak
Mcnkarsel Bebekligiller ben tuvalet eğitimi için aldığım setin içinde basamak geldi. O işimizi baya görüyo. Mağazalarda e bebekte var
Gly_87 Bebekligiller ikea dan alabilirsinz,beyaz di benim aldgm cok guzel cok saglam,kizim kendi basina evin heryerine tasiyo 🤣🤣
delirmeceler Bebekligiller trendyoldan aldım iki basamaklıda var birde oturduğum yerde tek basamak plastikte aldım rahatça taşıyorlar ikizlerim ahşap sabit banyoda