prensesin_annesii Anne sütü neden mavimsi olur ? Ve zararlı mi bebeğime sağıp icirsem bi sıkıntı olur mu?
Mimoza-kizim prensesin_annesii bebeginiz yenimi dogdu ben sutumu sagarken ilk süt bazen mavimsi geliyodu çok yagli olmadigi zamanlarda mavi oluyodu genelde ilk dogdugu zamanlarda süt tam yagli olmadigi icin mavi olabiliyormus
prensesin_annesii hepayni13 Kızım 4 aylık bu zmn a kadar hep emzirdim doktor küçük mama ver dedi verdim ⅘ gün sonra meme reddi yaşadık bende sağıp vereyim dedim sağdım 60 cc fln oldu tekrar sağmak için sütü biberona kattım mavimsi gibi fln bisey di beklemedim de yani
sadeturkvatandasi prensesin_annesii farklı zamanlarda sağdığınız sütleri birbirine karıştırmayın birde dışarda 3 saat buzdolabında 3 gün buzlukta da 3 aydan fazla bekletmeyin.
Mimoza-kizim prensesin_annesii sanirim emmiyor ya ondan dolayi ilk süt acik renk olmuş oda mavimsi gbi duruyor bisey olacagini sanmiyorum ben mavi gördüğüm zamanlardada veriyordun
Tazeanne1010 sadeturkvatandasi merhaba bir şey sormak istiyorum bende sütümü sağıp buzluğa atıyorum bugün çıkardım bi tane demek için çözüldükten sonra tadına baktım bi değiiikti normal mi
sadeturkvatandasi Tazeanne1010 evet tadında birax değişiklik olabiliyor hatta bazı bebekler buzluktan çıkan sütü içmezler😅 buzluktan çıkarınca buzdolabına alın direkt oda ısısında çözünmesin buzdolabında çözdürün.
Tazeanne1010 sadeturkvatandasi öyle yaptım zaten de direk buzluktan çıkarıp benmari usulü ısıtıpta verebilir miyim illa altta mı çözülmesi gerekiyor 😂
sadeturkvatandasi Tazeanne1010 evet bu sadece anne sütü için değil buzluktan çıkardığınız her şey için geçerli 🌸