Sese Kız microfer kullanıyorum ama memnun değilim hiç aksatmadım ona rağmen oğlumun demiri kanı düşük çıkıyor siz hangi markaları kullanıyorsunuz? Tavsiye edeceğiniz bir marka varmı
neolmusyaani Sese yaaaa bizde 2 gün önce ondan aldık başladım hiç kimse de onun hakkında iyi şeyler yazmıyor ya kafam karıştı. Doktor bu markanın d vitaminini yazmıştı bizde kendimiz demir damlasını aldık sağlık ocağının verdiğini kullanmadım hic
Sese neolmusyaani kilosu kadar veriyorum canım. Vallahi bugün beynimden vurulmuşa döndüm doktor dedi bebeğin yüzü kireç gibi hiçmi vitamin damla vermiyorsun dedim veriyorum en başından beri o zaman değiştir dedi. Gerçektende çocuk hep halsiz yani
neolmusyaani Sese yaaa ama eşime eczacı 1 damla demiş.. sağlık ocağından hemşire vermişti başka bi damla kilosuna göre 6 damla yazmıştı benim de kafam karıştı 1 damla az geldi bana da ya
Edininannesii neolmusyaani bir damla çok az canım kilosu kadar hatta ihtiyaç olursa kilo başın aiki damla
neolmusyaani Edininannesii demi banada öyle geldi ya Bn peki doktora sormadan alfm bu damlayı.. sormadan da kilo başı versem mi
Sese neolmusyaani banada az gibi geldi bence sen doktoruna bir soru bacım birde baktın işe yaramıyor hemen değiştir benim gibi aylarca boşa kullanma :(
Sese neolmusyaani ne demek canımm eğer yardımcı olabileceğim başka bir konu varsa sorabilirsin. Hepimiz yüreğimiz ağzımızda büyütüyoruz çocuklarımızı ❤
sebaminikelebekk Vitamin damlası sağlık ocağından verileni kullanıyorum ama demir damlası nı kendi doktorum başka önerdi onu kullanıyorum. Newvit . Bugün kan alındı sonuçlar yarın çıkacak. Bakalım bakalım işe yaramış mı???
neolmusyaani Sese hemde nasıl çocuk büyütmek bambaşka biseymis herssyden korka korka napacz böyle bilmiyorm