Ipektubaa Araştırma hastanesinde bebeğime alerji testi yaptırdık kandan kaç güne çıkar bilginiz varmı
Beyzatlass Ipektubaa bağırsak tepkili oğlumunki çıkmıyor testlerde bağırsak tepkililer kimi bebeğinki çıkarmış alerji biraz karmaşık ve can sıkıcı bir durum eliminasyon bir diyetle kendin bulacaksın
Cekiyorum_Gulumse Ipektubaa bizimde negatif cikti. Doktorum hiç bir diyet yapmamami her şeyi yememi soyledi. Direk süt içme dedi. Bagirsaklari 5. Ayda falan daha gelişecek dedi. Sadece mukus var deride hiç belirti olmadı bizim. Mukusda gecicek diyor
Ipektubaa Beyzatlass kaka tahlılınde kan görüldü ondan sonra diyete baslamıstım ishal gibiydi daha yeni yeni gümde 2.3 e düştü kaka sayısı . Bir kere kan gördüm sadece sizin belirtileriniz neler
Ipektubaa Cekiyorum_Gulumse benım bebeğim 6 aylık sizinki kaç aylık . Mama da veriyormusunuz ek olarak sorun yaşadınız mı başka
rgsg Cekiyorum_Gulumse herşeyi yerken bebeğiniz tepki verdi mi aynı şeyleri bizim doktorumuz da söyledi de
Beyzatlass Ipektubaa gürültülü mukuslu köpüklü kokuyor kakası birde kan var diyetteyim mukus hemen geçmezmiş kan gitse bile
nsm Ipektubaa benim bebeğim de iki aylık olacak coklu besin alerjisi teşhisi koydular mukuslu kaka devam ediyor ama hep ishal gibi anne sütü alıyor sadece, sizinde hep su gibi mi bildiginiz bebeğim doğduğundan beri ishal gibi surekli ve pütürlü biraz ishal dışında
Cekiyorum_Gulumse Ipektubaa mama vermiyorum sadece anne sütü aliyor şuan 4.5aylik. 45 günlük falandı azicik kan görmüştüm kakada. Gurultulu kaka vardi. Bazen burundan kusardi karinda gurultu vardi.Sut ürünlerini azaltmıştk. Hatta 15 günlük tam diyet yaptım. Ama değişen bir şey olmadı. 3 aylıkken. Test yaptık negatif çıkınca doktorumuz her şeyi ye sut ürünlerini abartma dedi işte. Şuan sadece mukuslu kaka var. Diğer belirtiler kalmadı gürültü huysuzluk vs aşırı kusmasi da geçti. O refluden dolayı diyordu zaten
rgsg Cekiyorum_Gulumse aynısı bende de oldu süt ürünleri ve yumurta diyeti yaptım neredeyse 1 ay ama belirtiler değişmedi doktor diyeti aç dedi. Sizin bu süreçte meler oldu
Uzayyy alerji testleri hastanelere göre farklı sürelerde çıkar. Araştırma hastanesinde 1 gün sonra çıkar , normal hastanelerde laboratuvara gönderilir test 1 haftada çıkar . Herzaman e nabıza işlemezler testi , gidip sonuç isterseniz daha sağlıklı olur