ozgeeren1 Benim oğlum da 11 aylik 8300. Üstelik yemesi de emmesi de iyi. Çok kiloya takmayın sağlıklı olsun yeter. Diyetinizi yapın. Sütten kesmeyin bu sefer hem süt icmicek hem yemek yemicek. Zorlamadan önüne bişeyler koyabilirsiniz.
Neessee ozgeeren1 yazan bi çok kişiden sonra bende devam etmeye karar verdim canım kesincede yemiyorlarmış çünki 😥
Miranmir Neessee kan degerlerine baktir bizimki akdeniz anemisi tasycsi kansizlik var ve duzelmeyen kansizlik ondan boyle
Miranmir Neessee verdim canim kesnlikle sevmdi agzina aldgi gibi ckardi, ama zaten kan degeri duzelmez. İnsaAllah senin bebegnin istahi acilir
Ftmilay Neessee merhaba öncelikle benim de size bir sorum olacak alerji beraberinde deri döküntüsü var mıydı sadece bagırsak tepkili miydi veya ? Ben de çoğu şeyi yemiyorum deneyerek mi buldunuz bu saydığınız besinleri bir de 🙏🏻
Neessee Ftmilay ishal oluyor canım yediğimde veya yedirdiğimde. Bunları ilk bna doktor dedi lakin bi zaman sonra denedim. Çünki süt alerjisi olan yumurtaya veya cevize olmaya biliyormuş. Öylelikle buldum.
Zuleyham Neessee oyle diyenler coook banada kaynanam sutun yaramiyo diyip diyip duruyo halbuki cocugumun kilosu guzel masallah sadece boyu ayina gore uzun gibi ondan göstermiyor ama agliyasim geliyor oyle laf diyince bir annenin sutu cocuga nasil yaramaz ya sacmalik