tpbm1710 Merhaba anneler, Bebegimi mama ile besliyorum sütüm çok az bunun için danışmanlık aldım eds sistemi ile bebeğim besleyip biberonu tamamen bırakmayı amaçlıyoruz ama ben Eds sistemini beceremedim Daha önce ads sistemine bebeğini besleyen oldu mu lütfen yardımcı olun
helloobitchs tpbm1710 evet bende öyle besliyordum ama artık çoı yorucu olmaya başladı 2 haftada iflahım kesildi kızımda çok yoruldu perişan olduk ama sütümü artırdı biraz olsun çok akıllıca bi çözüm pes etmezseniz iyi olur
izd Ben çok uzun zaman kullandım. Eds sayesinde çok az mama verdim ve sütümün ve emmenin devamlılığını sağladım. Benhazır setlerden almadım, sonda aldım. Bence çok kolay ve de efsane bir yöntem
izd Aslında becerememeleri için neden yok, ememr efleksi var sonuçta ? Sondanın ucunu neye bağladınız, meme mi, şırınga mı ?
izd Ben memede kullandım böylece mamayı alırken memeyi de emdi ve böylece sütümün de devamını sağlamış oldum. Zaten mama desteği çok azdı bende günde 3 kez 30 CC verdim daha sonra miktar artsa da azalttık yani günde 2 kez 45 CC verdim mesela