Snp57asel fztanne_ soğan, bulgur pilavı, üzüm&erik komposto, fındık, havuç bunları tuketebilirsin damla çay vs. var ama bende etki gostermedi onlar
arifahsencesur fztanne_ kuru dutu kaynatın suyu nu için çok faydasını gördüm dereotlu omlet yoğurt ye dere otu da çok faydalı anne sütü için önce sağlığın önemli tabi sen iyi ol pozitif ol ümitsiz olma gelir zaman la daha yeni annesi üzülme doya doya emsinler sütünüz bol olsun inşallah ☺️🤲🏻🙋🏼♀️
bananeabiya fztanne_ tahin helvası süt arttırıcıların kralıdır güzel arttırır ama dikkatli yiyin iyi kilo aldırır ☺️
almira2022 Galaktago Neo diye bı damla var 15 damla diye hatırlıyorum çok faydası var mama verirsen ilerleyen dönemlerde emmez kızım 19 aylık emzirme taraftarı olduğum için biberon kullanmadım. Şerbetli şeyler tüket bolca kilosunu hiç düşünme zamanla verirsin. Hoşaf deli gibi süt yapar Pompan varsa 15 dakika sağ 2 göğüsude 15 dakika bekle 15 sağ 15 dakika bekle 15 dakika sağ sonra zaten sütun çoğalır az gelirse hiç üzülme çünkü bebek emesi ile makinenin çekimi aynı değil. Asla kafana sütünü takma ❤️
fztanne_ almira2022 çok güzel yazmışsınız ☺️ doğum yaptığımda ebe hemşire falan mamasız olmaz hemen almalısınız demişti diye aldık. Hala da kullanıyorum ama günde ikiye düşürdüm 30 cc. Ben de biberon kullanması tarftarı hiç değildim. Sağmak işe yarıyor yani
almira2022 3 günde bı sağım yap istersen ama hep aynı saat olsun. Bunu bı sayfada okumuştum çok faydalı yorumları vardı
tgb37 Komposto bol su meyve suyu için ve dinlenin uykusuz kalmamaya gayret edin 1 kaç saat içinde göğüsleriniz doluyor ben böyle yapmıştım
bananeabiya fztanne_ ilk başlarda ye önemli değil zaten emzirme çok kalori yaktırıyor sütün zamanla düzene girer o zaman yemezsin ya da kontrollü tüketirsin ☺️❤️