Minigim38 Kızlar öğlen gelecekler önce patatesli mantı yapacağım sonra çayın yanına ikramlık ne yapabilirim ıslak kek düşündüm ama birkaç daha çeşit yapmak istiyorum neler olabilir yardımlarınızı bekliyorum 🫶
Bugleminannesi28 Minigim38 en sevdiğim şey elmali turta bence görüntüsüyle ve çayın yanına pratik olabilecek en güzel şey. Onun dışında cig köfte olabilir yanına
LavininAnnesii Minigim38 mantının yanına makarna salatası şehriye salatası vs gitmez bence bazı arkadaşlar öyle yazmış ama uyumsuz olur. Ben olsam poğaça yapardım. İki çeşit de tatlı yapardım. Biri şerbetli biri sütlü
CafeChocolat Mantı zaten ağır bir yemek çayın yanına tirileçe olabilir hafif hem bide tuzlu tatlı kurabiye
Minigim38 CafeChocolat evet ağır olduğu için kararsız kaldım Browni yada ıslak kek arasında gidiyorum trilice denedim de yapamamistim daha önce nedense😄
Guzelanne19 Minigim38 patates dediniz islak kek sigara böreği 1 cesit kurabiye sarma yada kuru dolma içli köfte bir çeşit börek yeterli bence
Minigim38 Guzelanne19 patatesli mantı, ıslak kek, çiğ köfte ve börek bide tuzlu kurabiye de karar kıldım sizce yeterli mi Sumiree