Nefesin_Annesi0 Kızlar napıyosunuz ne yemekler yaptınız akşama Ben hamur mayaladım canım fırında çörek ve patates salatası istedi çayla onu yapcam akşama çok severim ben çay yanına bişeyler hazırlamayı siz neler yaptınız? Aslında dün misafirim vardı dünden yemekler var ama canımın istediğini yaptım bugün 😂
gokceokur Nefesin_Annesi0 8 aylık kızıma ve 4 yaş oğluma göre besleyici şeyler çıkarmaya çalışıyorum.o yüzden yeşil mercimekli bulgur pilavı,tavuk haşlama var bizde ☺️
sdakbyk Nefesin_Annesi0 ohh mis afiyet olsun Ispanak makarna yogurtlu brokoli ve salata var bizim de menü cayın yanına da abur cubur cok sukur
LaMamaDellaCicala Nefesin_Annesi0 eşim dunden beri sen dur ben yapacagim yemegi deyip duruyor ton balikli bir makarna gormus onu yapacakmis bende saskinim dogrusu
EkiminAnnesi Çalışıyorum, oğluma annem bakıyor. Yapmış bişeyler ☺️ Bamya yemeği, bulgur pilavı, salata, çorba vs size de afiyet olsun 😊
fairytaleofthestars Nefesin_Annesi0 sebzeli et sote, zeytinyağlı dolma, tarhana.. 😅Alakaya maydanoz menümüzden bugün..🫠
gizemm1310 @Nefesin_Annesi0 et sote ve domatesli arpa şehriye pilavı var yanınada yoğurtlu bir şey yaparım 😜
Bugleminannesi28 Nefesin_Annesi0 hazır asko dün gorumcemlerde kalmıştık bugün eve paspas temizle sil süpür derken anca bitti isim valla dışarıdan pizza söyledim bugün de böyle olsun sjsjshs
Bebetonunmotheri Nefesin_Annesi0 sabah kalkar kalkmaz yaparim Yoksa bir daha gözüm almiyor 😂😂😂 Günün yarisindan sonra ölü gibiyim neden anlamış değilim ama pertim cikiyor 1 yaş bebesi der ve giderim buralardan😂
Sensen20 Nefesin_Annesi0 mercimek çorbası Ispanak yemeği Oğluşum içinde tavuk sote yaptım protein olsun 🥰
Esmaozc00 Nefesin_Annesi0 lokanta usulü çorba kuru fasulye pilav var birde turşu 😋herkese şimdiden afiyet olsun
Zumra_Fatma Nefesin_Annesi0 bende dun bezelye yemegi yapmistim bi tabak o var bide yanina patatesli tepsi böregi yapicam yanina belki çay bu sekilde
Zumra_Fatma Nefesin_Annesi0 bende dun bezelye yemegi yapmistim bi tabak o var bide yanina patatesli tepsi böregi yapicam yanina belki çay bu sekilde