Kbrmd Kızlar ya ben yapamadım bir türlü bir burnuna sıkıyorum ama öyle çok çıkmıyor hala tıkalı burnu nerde hata yapıyorum anlayamadım
uykucukoalaa Kbrmd serum fizyolojikler yasaklandı kaldırılacak diye duymuştum bence bir arastirin kullanmadan önce marka vs. Farkediyor mu diye ciddi zararları olduğu söyleniyor
benimoglumukurtarinesraa Kbrmd yüzüstü çevirip kafası hafif aşağı eğimli olacak şekilde, sırtına aşağıdan yukarıya pat pat yapıyor musun
Noname21 Kbrmd ben 100lük serum dan enjektöre çekiyorum boş burun spreyine koyuyorum yatmadan sıkıyorum geri çekmiyorum
Kbrmd uykucukoalaa İlk defa yaptım az önce sağlık ocağında doktor verdi hiçbir zararı olmadığını söyledi eczanede aynı şekilde
Kbrmd tomvejerry Evet şırıngayla yaptım bir burnuna sıkıp diğer burundan çıkması gerekiyor içindekiler ama çıkmadı hala tıkalı burnu niye yapamadım ki bebeğimde durmadı zaten çok ağladı
benimoglumukurtarinesraa Kbrmd Dr Osman gonulal burun tıkanıklığı videosunu izleyebilirsiniz baya detaylı anlatıyor. 2 şer cc sıkabilirsin
Yildiz_ tomvejerry 6 buçuk aylık bebeğime tıkalı olduğunda 5 ml enjektörün 2.5 ml bir tarafa diğerini bir tarafa sıkıyoruz
benimoglumukurtarinesraa Kbrmd evet her iki burnuna tazyikli gidecek şekilde sıkıyorssun sonra bebeği yüzüstü çevirip sırtına aşağıdan yukarıya doğru pat pat vuruyosun çıkmaması mümkün değil gibi bişey. Videoyu izle mutlaka
tomvejerry Kbrmd canım ben yedi aylık oğluma 10ml sıkıyorum,sende on sık ama tazyikli bir şekilde bebeğin öne eğik olsun sıktıktan sonra sırtına hafif hafif vur sonra diğer tarafında aynı şeyi yap
benimoglumukurtarinesraa Kbrmd yatarken sikwrsan genzine gitme ihtimali artar canım Allah korusun dikkat et
Yildiz_ Kbrmd yan yatırıyorum bir tarafına sıkıp sonra kaldırıp yüz üstü tutuyorum sırtına pıt pıt vuruyorum sonra diğer tarafına yatırıp sıkıyorum aynı işlemi yapıyorum 🥰