1Eczacanne Arkadaşlar konu hakkında bilginiz var mı olay gerçek mi şerefsiz pedofili gerçekten bebeğe tecavüz ederken video mu çekmiş? Araştırdım ama bir şey çıkmadı
Zeynoko 1Eczacanne evet doğru saadet öğretmeni takip edersen orda detaylar var kaç gün kendime gelemedim sanırım yurt dışında bunu yapan Interpol arama kararı çıkarmıştı inşallah yakalanır pislik .ekşi sözlük yazarı bunu yapan diğer yazarlara göndermiş çektiği görüntüyü.
sedasayan1111 Zeynoko yurt dışında mı yoksa Türkiye de mi çünkü o kişi bakanlar artık kim varsa bunu bulsun durdursun demişti de
sedasayan1111 Ceycey001 bir adam bebeğe tecavüz ederken video çekip instagramdan birine atıyor bu kişi ne yapsada adam bulunmuyor en son da eksi sözlük denen platform da böyle mesajlar aldığını artık birseylee yapılması için yardım istediğini falan yazıyor
Zeynoko Ceycey001 ekşi sözlük yazarı bir pislik başka yazarlara bebegi istismar ettiği görüntüleri arıyor yazar bunla ilgili defalarca post açıyor ama ekşi sözlük içerikleri sürekli kaldırıyor ve herhangi işlemde bulunmuyor en son Twitter’da patlıyor olay
Zeynoko sedasayan1111 Türkiye’de olsaydı VPN bile kullansa şimdiye bulunması lazımdı uluslararası bir arama çıkarıldı diye biliyorum emniyetn yapılan açıklamada.bunca süre bulunamaması çok büyük bir sıkıntı o bebeği düşündükçe aklımı oynatıyorum bunca süre hala o bebek onunla 😢