Birbebekk Kizlae ikinciye hamileyim bayrampaşada iyi bir kadın doğum doktoru olan hastane arayışındayım yardımcı olursanız çok sevinirim
Sapsikanne Birbebekk Koç Üniversitesi hastanesinde engin Türkgeldi var onda yaptım doğumumu çok memnun kaldım çok iyi sempatik bir adamdır her şeyi detaylı anlatır her zaman ulaşabilirsiniz
semosderler Birbebekk Bayrampaşa değil ama Bağcılar medipol mega da elif çiler eren doktorumdu 2 ay önce doğum yaptım 9 ay onda kontrollüydüm , kendisi çok ilgili bir doktor tavsiye ederim
vecihi Birbebekk Bayrampaşa kolan dilek acar da doğum yaptım hastaneden de doktordan da memnun değilim asla tavsiye etmem hastanenin önünden bile geçmek istemiyorum 13 sezeryan 11500 normal 735 muayene 135 nst. Eylül de doğum yaptım
berategemen Birbebekk benim sağlık sigortam olduğu için net fiyatları bilmiyorum canım ama internetten hastane numarasını alıp fiyat bilgisi alabilirsin doktor gerçekten çok ilgili ve çok cana yakın
Sapsikanne Birbebekk ben doğum yapalı 2 yıl olmak üzere o zaman 15.000 tl idi doğum şimdiki fiyatını bilmiyorum ama hastaneyi ararsanız bilgi alabilirsiniz