hfzhnf Allah’ım, önümüzden, arkamızdan, sağımızdan, solumuzdan, gökten ve yerden gelecek bütün felaketlerden bizleri koru!🤲🤲😔😔
1Annevekizi hfzhnf Amin. Bunda zaman uzmanlar diyor deprem bekleniyor aslında umarım ihmaller dahilinde canlar gitmez 😐
ArvenMom hfzhnf bursa da artçı devam ediyo kızımı nasıl alıp dışarı çıktığımı bilemedim allah beterinden korusun
Masalina12 ArvenMom uzmanlar Bursa deprem bölgesi dir buyuk bir deprem gelebilir dedi heran allahım hepimizi korusun
Yrnkskn hfzhnf Amin kurban olduğum Rabbım bizleri felaketlerden muhafaza eylesin çocuğumuzu çocuğumuzu korusun
Mervetnl Masalina12 hangi Uzmanlar söyledi bilmiyorum ama zaten depremden panik olan insanlara bunu söylemek çok doğru değil. Bursa da yaşıyorum ve napıcağımızı bilmiyoruz. Naci Görür olası büyük depremin hatta değil panik yaşamayın dedi. Tam için rahatladı yazdığınıza denk geldim. Lütfen biraz empati yaparak yorum yazın sizde olabilirsiniz bizim durumumuzda olan.
theblackvirgo hfzhnf kocaelindeyim uyuyorduk eltim hissetmiş aradı hemen hiç bisey hissetmedim 5.1 olmuş kayinvalidem aradı iyisisin diye bisey hissetmedim dedim iyikidw hissetmemiştim insan tedirgin oluyor bu yağmurda dışarıda ne yaparız bilmem Allah yardımcımız olsun
hfzhnf theblackvirgo kesinlikle insanda bilemiyor hissetmek mi iyi hissetmemek mi rabbim korusun bizleri 🤲
hfzhnf Mervetnl canim rabbim bilir onu ne yaşayacağımızi bilemiyiz ölecek olan yaşarmış ta yasayacak olan ölürmüş hep bu sözü derim ben ona bakılırsa sakaryada o şekilde ama rabbim neyi takdir ettiyse onu yaşarız bizler dua edeceğiz bak fikistinde gazzede kaç aydır bombalaniyorlar bir deprem hepimizi korkutmaya yetti sen canını sıkma rabbimin takdir ettiginden başkasını yaşamayız
theblackvirgo hfzhnf kiz aynen valla hissetsem ayrı dert hissetmedim ayrı kendimi bosverdw evladım olunca insan ne yapacağını şaşırıyor bide kendi ailem geliyor aklıma hemen kayinvalidemlerde direk arıyorum