Lasmin 7 aylık bebeğime yemek yediremiyorum ilk başta güzel gidiyorduk sonra iştahı birden kesildi neden olur ne yapabilirim tekrar yedirmek için
Omeraslan Lasmin Bir süre ara verin. Kaşık reddi olabilir. Beş gün ara verip kendi eline kaşık verin oynasın. Zamanla düzelecektir
9mart Lasmin benim 9 aylık oldu hem mama hemde ek gıda reddi devam ediyo asla bi şey yemez mama içmez aç aç durur ne yaptıysam olmadı gün içinde 2 biberon oda 120 ml mama içer uyku yok mız mız erken başladım ek gıdaya 1 ay güzel yedi sonra böyle oldu
Buket57 Lasmin benim kızımda 7 ay 7 günlük diş çıkardı bu aralar huysuz bazen güzel yiyor bazen ağzını açmıyor🤦♀️ bende zorlamıyorum düzelir diye düşünüyorum. Kaç kilo peki bebeğiniz
Lasmin Omeraslan dediğiniz olabilir belki elimle parça parça verdiğimde yiyor az da olsa ama deneyim bi teşekkürler
Buket57 Lasmin emiyormu peki? Bazen böyle yapıyorlar evet normal bence geçicektir eminim. Bende bazen özenerek o kadar şey hazırlıyorum yemeyince üzülüyorum olsun sağlıklı olsunlarda
Lasmin Buket57 emiyor çok şükür bir ara ileri derecede meme reddi yaşadık şuan da çok normal emmiyor ama eskisine göre çok iyi