alparslan1_ İstanbulda oturuyorum 5.1 miş şiddeti her yerde hissedildi mi? Baya gitti geldi ev. Tekim evde birde çocuğu sallıyordum şuan beşiğe koymaya korkuyorum devamı gelir mi diye Allah korusun
Metesmom alparslan1_ Ben bursada yaşıyorum ama bugün Balıkesir Gönen’deydim sallandık birkaç saniye kötüydü. Rabbim beterinden korusun böyle gelmiş geçmiş olsun inşallah.
Oylesinebirisi alparslan1_ çok korktum bide oğlumla yerde oturuyoduk yerden öyke bi sallantı geldi ki anında kucağıma aldım rabbim daha beterinden korusun
Rozerinn alparslan1_ bende hissettim şuan kızım kucağımda uyuyo ikimizde kalın giyindik ne olur ne olmaz çantam hep hazır zaten ama baya salladı Rabb’im beterinden korusun
benaslindayohum Metesmom bende Balıkesir gönen deyim evde 2 bebekle ne yapacağımı sapıttım gardolabım gacırdadı 🥲
Blgsrra Rozerinn o zaman hepimize geçmiş olsun 😢 iyi ki hissetmedim en korktuğum şey bu gece de eşim yok duramazfim evde
Aynur12 alparslan1_ sancaktepede oturuyorum 3 aylık kızımı yanıma yatırdım uyuyordum baza başlıgı gıttı geldi kitlendim cok korktum rabbım yasatmasın bır daha niyeyse hep böyle depremler soguk havada oluyor anlamıyorum
sedasayan1111 Aynur12 Allaha emanet ol kardeşim Rabbim yar ve yardımcınız olsun inşaAllah da olmaz bu soğukta dışarı çıkmak zor cocukla ne olur ne olmaz hep bir bebek çantam hazır kapının girişinde korkuyorum ama asla kendim için değil evladım için