sekerportakalix Kızlar bebeğim26 günlük ve sürekli uyanıyor gece sizde durumlar nasıl sanki doymuyor hala mama ver demişti Dr veriyorum kilo başladı ama sanki mamayı artırmam gerek gibi sütüm az mı nasıl anlayacağım ya
pozitifanne06 sekerportakalix günde 5 çişli bezi oluyorsa ve kilo alımı yeterliyde doyuyordr dedi doktor daha çok küçük o yüzden yarım saatte bir bile isteyebilir emmek sadece doymak için değil rahatlamak uyumak için gaz çıkarmak için de emmek istiyorlar
sevimailesi sekerportakalix yeni dogan bebeklerde sürekli emme istemesi sadece aç anlamina gelmez cnm seninle ten teması da kurmak istiyor olabilir kendini güvende hissetmek için emmek isteyebilir şuan daha kendini annne karninda sanıyor 💕🥰
sekerportakalix pozitifanne06 kilo alımı yok tu mama önerdi bize canım sütüm artsın diye her yolu deniyorum
pozitifanne06 sekerportakalix günde 2 bardak rezene çayı bol bol su, ılık duş ve dinlenme çok iyi geliyor sık sık emzirmeyi deneyin emzirmek de arttırıyor
sekerportakalix pozitifanne06 çok teşekkür ederim bol su içiyorum ama dinlenmek pek olmuyor oğlum var birde 4.5 yaşında eşim nöbete kalmazsa iyi oluyor ama diğer türlü zor rezene yi deneyeceğim sağol