arya72 Çok saçma olacak bu soru buraya ama arkadaşlar bana çok memnun kaldığınız bir Fondöten önerir misiniz
beyzzsenturkk_ arya72 hamileliğimi öğrendiğimden beri yüzüme sürmedim inan rengimi bile unuttum seçemediğim içinde alamıyorum bir türlü 😂😂😂
OptimusPrime arya72 Fit Alive fondöten kullanıyorum. Aşırı güzel. Yüzüme sivilce yapmıyor, parlama yapmıyor, yüzumde kalıp gibi durmuyor cildim purussuz gibi duruyor
tmtalya Mac face and body kullanıyorum.kalip gibi durmuyor su bazlı aşıri kapatıcı değil ben memnunum
Kokoshbaby arya72 pretty high porselen fondaten kuaförde porselen makyaj yaptırırken kesfettım .mükemmel bisey çok paralar vermeye gerek yok .kesınlıkle yoğun kapatıcı ama ağır bır fondaten degıl .fiyatı 135 tlydı
sinefil arya72 İnce yapılı olsun günlük de kullanayım istiyorsanız ben Mac Face and Bodyden çok memnunum
bananeabiya arya72 cildin nasıl canım kuru mu yağlı mı? Mesela benim cildim kuru o yüzden mat fondöten kullanmıyorum yoksa pul pul duruyor 🥲 bir de ince yapılı mı olsun yoksa günahları bile kapatan bi fondoten mi olsun?