Minnosannesi16 Kızlar bebeğimin kafasi sağa doğru yatık sürekli yani boynu bükük duruyor ne yapabilirim nasil düzelir 5 buçuk aylık şuan bilgilendirirmisiniz lütfen🤦🏻♀️
Melikenl Minnosannesi16 4 aylıkken bizde de vardı masaj ve hareketler ile 2 hafta bile sürmedi geçti. YouTube de torticollis egzersizleri yazarsanız bı kaç basit hareket çıkar. Onları uygulayın. Rabbim kalıcı şifa versin inşallah
smee Minnosannesi16 benimde 2 aylık oğlum var onunda hep bı yana megili kafası kayınvalidem de taktı çocuğun kafasına habire çevirin diyip duruyor çocuk cevirmiyor istemiyor napayım ila kafasını zorla mı cevireyim o oldu mu sürekli çocuk uyurken falan durmadan kafasını çeviriyor sinir oluyorum
sweetangell Minnosannesi16 çocuk doktorunuza sorun önce o sizi daha doğru yönlendirir . 1 yaşına kadar geçiyo ama egzersizlerle endişe etmeyin . İllaki vardır diyemeyiz hiç birimiz doktor değiliz ve muane etmedik . Sadece aklına takılacağına doktorunuza sorun acaba böyle bişey mi var diye
Mervetnl Minnosannesi16 rutin çocuk doktoruna gitmiyor musunuz aylık? Orada doktor muayene edip gerekli yönlendirmeyi yapıyor.
smee Bet25 işte gel bide bunu eskileri anlat kundak yapmadınız çocuğun ayakları çarpık olcak falan diyolar
Bet25 smee öle tabi ya kundak sevmıyor dıyorum alışır alıştır dıyolar bu sefer. Bır kaç ay sonra kundak yapmayınca uyumada sıkıntı cıkıcak cunku kundaga alışmış olucaklar
Mervetnl Minnosannesi16 en azından ilk 6 aya kadar en azından çocuk doktoru takibinnde olmak bir çok hastalık içim önemli. Aksatmayın sizde litfen eğer imkanınız varsa 😍
smee Bet25 vala benim bebeğim ilk 5 gün hep kundaktayı sonra 5 gün de küvezde kaldı kuzevde bı bezle yatığî için eve gelince ne şapka taktırdı ne eldiven nede kundak yaptirdi
esrayusuf46 Bizim de 7 aya kadar öyleydi fizyoterapist önerisiyle bol bol yastık üstünde karın üstü yatırdık düzeldi