Nilmur00 Kızlar kızım 5 ay 18 günlük. Anne sütü ile besleniyor. 5 Aylık olduktan sonra kaşık maması vermeye başladım. Bugün doktora götürdüm 18 günde 500 gram almış. Ve günde sadece bir kez verme ile arada iki kez verdim o kadar. Söylemek istedim 🥰
Nilmur00 Gamzeciks niye sordun diyorum bir şey söylemiyorsunuz anlamadım kaç kez sordum görüp bi de beğeniyorsun
AygulSina Nilmur00 5 aylik cocuk icin biraz fazla degil mi keske acele etmeseydin mamaya baslamaya boyu kac
Nilmur00 AygulSina 5 ay 18 günlük yok değil ya normal aslında ama biraz yoğurt falan da veriyorum arada elma ile karıştırıp.
Nilmur00 25634700 üzerinde yazıyor 75 80 ml anca yapıyorum artık ölçülü yapmıyorum 100 ml falan oluyor ort. Hepsini yemiyor zaten
babymilax Nilmur00 merhaba. Kaşık mamayı doktor tavsiyesi ile mi verdiniz ? Hangi markayı kullandınız ? Bebeğim sadece mamayla besleniyor ve gündüz öğünleri çok zor, en azından günde 1 kere vermek istiyorum 5.ayımızı geçince
Nilmur00 babymilax 4 Aylık tan 5 aya geçişte 450 gram almıştı. Mama ver dedi zaten hemen öyle diyorlar bilirsin. Biberon kabul etmediği için kaşık maması verdim
Nilmur00 babymilax marka hero baby aldım denemek için ancak içerik olarak Aptamil daha iyi diye ona geçtim
babymilax Nilmur00 bende hipp marka denemek istiyorum inşallah bebeğim sever. Henüz bu aylık kilo alımını bilmiyoruz ama merak ettiğim için sormuştum teşekkür ederim ☺️
Omerligunler Nilmur00 aslında 4. Aydan 5. Aya geçişte ıyi almış az değil 450 gr benim oğlum 570 gr aldı dr gayet iyi dedi
Hasra Ya bugünde benim bebeğimin kontrolu vardı üç aylık kilosu 5600 boy 63 cm normal mi zayıf mı ya aynı aydaki bebekleri görünce oğluşm zayıf geliyo bana 😒
Melikeymen Hasra 4 ay 25 günlük oğlum 6700 g 63 cm gayet iyi bence bebeğin canı sağ olsun canım kiloda alır boyuda uzar ben hiç takmıyorum bizim boy biraz gec uzuyo babamız kısa da biraz 😂🙈