AliEmirmom Tatlican Guzelanne41 Okuyanbiranne germophepe teşekkür ederim kızlar böyle çanta yapıp satmak istiyorum ama çevrem yok sizce nasıl başlayabilirm nasıl satış yapabilirim
germophepe AliEmirmom el emeği çantalar biraz pahalı oluyor instadan başlayabilirsin bence ama önce inanman lazım çünkü ilk başlarda istediğin gibi olmayabilir pes etmeyi düşünebilirsin bu yüzden biraz inanman lazım
Okuyanbiranne AliEmirmom önceden evde el emeği yapan hanımlara belediye destek veriyordu bunu araştırın Trendyol gibi Instagram gibi sosyal medyaları kullanın dolap gardropsyta iyi olur sizin için
AliEmirmom Okuyanbiranne ya ilk defa duydum nerden araştırabilirim ki ? Dolap ve gardrops komisyon alıyor mu
Okuyanbiranne AliEmirmom bilmiyorum canım ama belediyeyi hatırlıyorum. Yine bu işlerle ilgilenen güncel bilgisi olan daha iyi aydınlatır
Zuzu_pufy AliEmirmom yengem yapıp satıyor ben sürekli alırım yengemden. İnstagram da falan satış yapıyor ben arada onun için dolap gardrops’a falan yüklüyorum. Yengemin ördükleri biraz daha farklı. Ama sizin yaptığınız da çok hoş elinize sağlık.
AliEmirmom Zuzu_pufy ya az önce gardrops hesabı açtım da bi komisyon ücreti var mı ve kargo kime ait oluyor. Bu yaptığım çantayıda satmak istiyorum
Zuzu_pufy AliEmirmom yani komisyon alıyor gardrops ne kadar aldığını bilmiyorum gerçi senin vereceğin fiyata göre hesaplayıp kendi komisyonunu alıyor. AliEmirmom yok gayet normal bir fiyat. 350 çok değil