gvncelf 2 yaşındaki bir çocuk öğle uykusundan kaç saat sonra gece uykusuna geçmelidir? Ya da öğle uykusundan kaç saat sonra uykusu gelir?
Glrmila gvncelf 2. Yasimiza 1 ay var bizim duzenimiz şöyle. Sabah 9 gibi uyanir 3.5 4 saat sonra oglen uykusuna gecer. 13.00 uyursa 14.30.da max uyanir uyanmazsa da ben uyandiririm ogle uyku suresi 1.5 saat yapıyoruz. Aksam uykuya gecisi onceden 6 saat sonraydi ama buyudukce aralik acildi 7 saat sonra uykuya geciyor. Aksam 21.3o odaya geceriz 22.00 gibi uyumus olur.
Umutveannesi gvncelf 20 aylık Sabah 9 uyanış (5 saat sonra uykuya gidiyor) Öğlen 14.00-16.00 arası uyku (6 saat sonra gece uykusuna gidiyor) Akşam 10da uyuyor Sizin uyanıklık süresi yarım saat fazla olabilir, öğlen uykusu 1,5-2 saat olabilir
livanurvealpinannesi61 gvncelf oğlum gündüz uyuduğunda 11 den önce uyumuyor normal de 9 da uykuda olmalı. Ama gündüz uyuduğu zaman 11 12 den önce uykusu gelmiyor
ada_21 gvncelf valla benim kizim sabah 7.30dan sonra kaldırıyorum ki öğlen uykusu pesine akşam uykusu sarkmasin diye ama ona rağmen 10.30 11 den önce uyumuyor napim😪
gvncelf Glrmila Benim bebeğim de 25 aylık olmak üzere. Sabah 8.30 gibi uyanıyor. 4 veya 5 saat sonra öğle uykusuna yatıyor ama akşam uykusuna çok direniyor çok ağlıyor acaba uykusu gelmedi mi diyorum. Mesela bugün 15.30′da uyandı ama gece 12′de uyudu ne yapacağımı şaşırmış durumdayım.
gvncelf Umutveannesi Benim bebeğim de 25 aylık olmak üzere. Sabah 8.30 gibi uyanıyor. 4 veya 5 saat sonra öğle uykusuna yatıyor ama akşam uykusuna çok direniyor çok ağlıyor acaba uykusu gelmedi mi diyorum. Mesela bugün 15.30′da uyandı ama gece 12′de uyudu ne yapacağımı şaşırmış durumdayım.
Glrmila gvncelf bence max 14.30 da ogle uykusundan uyanmis olsa daha iyi olur kac saat uyuyor ogle uykusunu onuda goZden kacirmamak gerek
Umutveannesi gvncelf 2 yaş sendromu olabilir 🥲 sabah uyandıktan 4 saat sonra uyuyorsa tam enerjisini atamaz süreyi 5-5,5 saat yapmayı deneyin akşama hepten yorgun düşer
Fatmaersoy Bir benim oğlumda var erken kalkma 21 aylık son bır ıkı aydır 5.30 6 larda kalkıyor geçte yatsa erkende yatsa 🥹