Mgf merhaba,büyük ihtimal saçlarınızı uyku arkadaşı yapmış. Birçok şekilde unutturabilirsiniz. Saçınızı emzirirken, uyuturken bir eşarp ile kapatmayı deneyin sinirlense de hayır açılmaz diyerek bir müddet eylemi unutana kadar kapalı tutun. Bu işe yaramaz ya da size uymaz ise saçlı bir bebek ya da tüylü bir uyku arkadaşı deneyin. Eğer uyanıkken yapıyorsa sert tepki vermeden yanındn ayrılın saçımı çektiğin için seninle oyunu bırakıyorum. Saçımı çektiğin için canım acıdı emzirmeyi bırakıyorum. Ağlasa bile onan bıraktığınız şeyi yapmaya devam etmeyin sakinleşince sarılın ya da ağlayarak sarılmak isterse sarılın sakinleşsin öyle devam edin.Bebekler çok akıllı bağırmak kızmak yerine cümlelerle ifade edip o anki durumu durdurun ama önceliğiniz uyku arkadaşı ya d eşarp gibi maddelerle unutturmak olsun unutmazsa uykuya dalacak bile olsa elini çekerek saçımı çekmemelisin seni emziremiyorum demelisiniz. Gün içerisinde çekmeli oyunlar oynamakta iyi gelecektir geniş delikli süzgeciniz muhakkak vardır şöniller alın ve onları deliklere geçirip çekmesini sağlayın. Her saçınıza yöneldiğinde şönilleri çekebileceğini söyleyin ve normalde bu oyunu asla vermeyinki sıkılmasın