SeverusSnape SDenizzz bütçeniz nedir bilemiyorum ama stanley almanızı tavsiye ederim. Amazon’da fırsat ürünüydü çoğu geçen gün. İçecek ve yemek termosu süper. Ben skiphop almıştım zamanında, keşke o zaman stanley alsaymışım diyorum şimdi.
SDenizzz SeverusSnape önemli değil parası yeterki hakkını versin ihtiyacımız var zaten her türlü lazım olan şey çocuk olunca. Yorumları iyi değildi o yüzden vazgeçmiştim ya tekrar burdakilerin önerilenlerin de yorumlarını okurım bi bakarım içinden birini seçerim
Zehirs Mervetnl aldım inanki e bebekteki daha iyi. İkisi de var bende . Aynı suyu koy ertesi gün e bebekteki daha sıcak.
Zehirs E bebekte gri olan ama metalik renkteki. Diğer kırmızı falan değil. Gayet başarılı. İndirimde 298 e aldım
SDenizzz Zehirs gri dediğiniz kahverengiye benzeyen dimi tombul duran başka göremedim hiç kötü yorum yok 🤫 şu an 500 gözüküyor fiyat
Aselnova SDenizzz markayı tam hatrlamiyorum ama 200 küsürdu genelde satıyorlar fotosunuda atarim dusunursen
SeverusSnape SDenizzz stanley için kötü yorum gelmesine şaşırdım… En son instagramda bir video paylaşıldı hatta, yanan arabanın içinde stanley termos var, termosun içindeki buz erimeden kalmış :)
SDenizzz SeverusSnape ya soğuğu iyi tutuyor diye biliyorum ama sıcakta çok başarılı değil galiba bime gelecek 27 saat sıcak tutuyor demiş trendyolda yorumları okudum 3 saat ancak sıcak tutuyor yazılmış ve her modelinde de tam anlamıyla iyi yorum yok malesef
SDenizzz Sevvl 1.5 litre çok büyük olur ben çantaya atınca sığsın yani ufak kibar iki su bardağı alsa yine iyi bi boy
axl1r Ebebek babyplus metalik turuncu saplı olan çok uzun saatler kaynar tutuyor. Şimdiye kadar kullandığım en başarılı ürün. Hatta yemeği hemen yapıp yanıma alacaksam önce biraz soğutuyorum açtığımda ağzı yanmasın diye 😬