Mi22annesi- Kızlar bebeklerin saçlarını nasıl tarıyorsunuz ben konak şampuanıyla yıkıyorum kalıp kalıp oluyorlar tararken de hep çocugun saçları dökülüyor nasıl olması lazım siz nasıl yapıyonuz saçlarını dökmeden yani kopuyor konakla beraber
motherisbackk Mi22annesi- kızımın yeni doğduğu zaman oluşmuştu konağı. Ben duştan önce kafasını zeytinyağıyla yağlıyodum 30 dk sonra duşta konak tarağıyla tarıyodum sebamed şampuanla da yıkıyodum saçları dökülmüyordu
Melikenl Mi22annesi- uzun süredir konak varsa eger dökülüyor konak ile birlikte. Biz zeytinyağı ile temizledik ama benmari usulü eritip öyle kullandık asidi azalsın diye
Anonim01 Mi22annesi- saçları terlese bile kurutman lazım oluşmaması için. Duştan sonra kurulamam lazım güzelce daha sonra mustelanın konak kremi var tüp şeklinde zeytinyağı hiçbir işe yaramıyor 6-10 saat beklettim sıfır yumuşama ve üstüne üstlük durulaması zor. Hep kanattım çocuğun kafasını asla işe yaramıyor. Dediğim gibi kremi al iki kere sür üst üste. ilk sürdüğünde hemen emiyor derisi kalmıyor ikinci kez tekrar geç üstünden hemen kalkıyor ve taraması aşırı kolay oluyor hemen ayrılıyor saçtada kalıntı şeklinde kalmıyor hiç dua edersin
Mi22annesi- motherisbackk bizim konaklarda alıyor böyle doktor egzama dedi krem verdi ama konak şampuanı da verdi çok moralin bozuk
Mi22annesi- Melikenl uzun süredir yok çok az vardı akıntı oldu çocugun kafasında doktor kremle konak şampuanı verdi çok üzülüyorum
Eyll-9 Mi22annesi- bizimki sut alerjisinden olmuştu milleti kinardim duş aldirmiyor.mu iğrenç diye benim kızda oldu cabuk geçti şükür