Papatya-kzm DilekGunes benim kızım da 8 aylık boyu uzadı hareketlendi artık eskisi gibi hızlı kilo almaz normal yani merak etmeyin kaç kilo da benim kızım 9 kilo şuan doktorumuz gayet normal dedi
tosbiksmoms DilekGunes benim kızım da 8 aylık oldu evde kendim tarttım eğer doğruysa 7850 kg geldi ve eğer yine doğru ise hiç kilo almamış.
brcnalp Benim.bebegimde kilosunu boyuna verdi , hareketlendi artık bebişler ilk zamanlar ye ic yat ama şimdi evi turluyor 😅
tosbiksmoms DilekGunes emekleme yok dizleri üstüne geliyor ama henüz emeklemiyor. 6. Ayda beri 500 gr almış zaten diş çıkarıyor hiç iştahı da yok.
Papatya-kzm DilekGunes valla çekmeceleri bile karıştırıyo 😀 emekliyo beşiğinden tutunup ayağa kalkıyo 1.2 aya kalmaz yürür inşallah. Ama her bebek aynı olur diye bişey yok ablamın oğlu 1 yaşında anca emekledi. Destekleyin siz yardımcı olun bebeğinize
brcnalp DilekGunes Emeklemeye 7. aya girmeden başladı ,şuan qyakta durmaya çalışıyor tutunarak adım atıyor
Dilararden Bebekler belirli bir süreye kadar hızlı kilo alırken artık emekleme yürüme ile kilo alışı yavaşlıyor. Yaşı geldiğinde doğum ağırlığının 3 katına çıkarsa problem yoktur