ygtirmk Bebeğim 3 günlük sarılık oldu galiba yarın kontrolumuz vardı zaten gözleri hafif Sarı yuzundede de var sarılik sizin basiniza geldi mi doktor ne yaptı kuveze alır mı acaba alırsa sizin bebekleriniz ne kadar yatti
simseklivekalpli ygtirmk her sarılık bebeği küveze almıyorlar. 21den sonrası beyne zarar veriyor. Oğlum 19la yattı 13le çıktı 24 saat içinde. Diğer çocuklarım da sarılık oldu ama hastaneye yatmadı hiçbiri. Bol bol emzirin. Çoğu bebek sarılık oluyor zaten.
gzmm4738485 ygtirmk biz de 15 le yattık hastanede ışığın altında tutuyorlar bir gece sabah çıkmıştık ama zor bir süreçti bebeğim çok ağladı gözlerini bağladıkları için size tavsiyem şırıngayla besleyin 1 saatte bir
Esmaozc00 ygtirmk sık sık emzir her çocukta ilaa oluyor benim oğlumda oldu inanki gece oksr uykunun içinde uyandırıyorum uyanması için senin elinde inşallah erken geçer
ygtirmk simseklivekalpli teskur ederim benim ikinci çocuğum ilkinde böyle bişey yasamayinca tedirgin oldum birde benle bebiş arasında kan uyuşmazlığı olduğu için doktor demişti kan uyuşmazlığı olma olasılığı yüksek diye
simseklivekalpli ygtirmk benim hepsiyle kan uyusmazligim var bu yüzden hepsi oldu. Oğlum küvezde sarılık olduğu için hastanede yattı evde olsa hastanede yatacak kıvama gelmezdi. Biraz daha inatçı oluyor uzun sürüyor normale göre bizde sadece
simseklivekalpli ygtirmk hayır doğum sonrası girdi sut verdiğim halde bebeğe vermemişler imza ile çıkarttım ve sarılık olmuş iki kere fototerapi almıştı zaten. Hastaneden çıktıktan sonra kontrolde sarılık 19 olduğunu öğrendik 1 gün ışık aldı 13 ile taburcu oldu