Nursecil0506 Bebeğimin Yaklaşık 1 aydır sürekli karnı gurulduyor doktora söyledim bişi demedi en son probiyotik verdi azaldı gibi ama hala guruldaması var sizce normal mi
Tostosun_Annesi14 Nursecil0506 bende şurda bekleyeyim benimde bebeğim 4 aylık ve genellikle gece uykusundan uyanınca karnı gurulduyor ben aç olduğunu düşünmüştüm
Elisaryhn23 Nursecil0506 bebek kaç aylık bilmiyorum ama benim bebegiminde ek gıda alamadıgı dönemlerde sürekli gurulduyordu ek gıda verdikten sonra geçti sayılır bebekte huzursuzluk falan yoksa sıkıntı olmaz bagırsak flolaraları henüz gelişmedigi için böyle tepki veriyor
Nursecil0506 Tostosun_Annesi14 yok canım açlık sanmıyorum çünkü emzirirken ve sonrasında da gurulduyor sürekli yani. Sürekli aç olsa kilo almaz dimi. Oyuzden açlıktan olduğunu düşünmüyorum daha çok bağırsak gazı gibime geliyor ama sürekli olunca bı endişe ettim. Doktor probiyotik verdi ondan sonra azaldı aslında ama ara ara gurulduyor umarım tamamen geçer
Tostosun_Annesi14 Nursecil0506 evet gazdan kaynaklıda olabilir canım bizim öyle her zaman guruldamıyor dediğim gibi genellikle gece emmek için uyandığında gurulduyor inşallah geçer
Nursecil0506 Elisaryhn23 4 aylık ve kolik bir bebeğim var yani gazdan dolayı zaten huzursuz bir bebek
Elisaryhn23 Nursecil0506 bizimkide öyleydi ve 6 aydan sonra aşırı gaz çıkarmaları başladı o zaman kesin gazdır biz simplex kullanmıştık gaz için iyi gelmişti tavsiye ederim sizede
Nursecil0506 Elisaryhn23 simplex,maflor,biogaia, bifidrop,nurse harveys bunları hep kullandık canım . ay inşallah bizde biran önce çıkarırız çok zor gazlı bebek 😥