Kızlar 2 aylık bebeğim yarim gün olacak şekilde çalışmaya başlıyorum 1 öğün biberonla beslenmesi gerekiyor oğlumun sagdigim anne sutunü verecekler ben yokken ama lansinoh sagma makinesinin biberonu mu yok avent cam biberon mu daha ıyi memeyi reddetmemesi icin ileriki aşamada
Yigitinannesi13 avent denemedim ama lansinoh biberon çok iyi doğduğu zaman emmiyordu sagdigim sütü ve mamayı onunla vermiştim ondan alışıp beni emmeye başlamıştı meme biberon yapıyorduk 4 aylık şimdi sütüm yok sadece mamayla besleniyo ama arada mememi veriyorum aynı şekilde emiyo
Yigitinannesi13 içimi çok rahat bir biberon seçerseniz onun rahatlığına alışıp memeyi reddetme durumu olabilir.Anne göğsüne en yakın biberon değilde kolik özelliği olan yani gaz oluşumunu önleyen bir biberon seçmenizi tavsiye ederim.Lansinohun sağma makinesinin kendi biberonu gayet iyi saklamak içinde poşetini kullanırsanız o biberon yetecektir size
Yigitinannesi13 kesinlikle avent alma benim bebeğim meme almıyor o yüzden. Gaz oluşumunu engellemek için dr. Brownsu bende tavsiye ederim
Yigitinannesi13 canım ben lansinoh biberon sayesinde mememi kabullendirdim burdan biri tavsiye etmişti Allah ondan bin kere razı olsun onun sayesinde bebeğim göğüsümü aldı onu tavsiye ederim
Yigitinannesi13 ablamda bende avent kullandık memeyi bırakmadı yavaş akıl olanı tercih edin
Yigitinannesi13 benimki aventi almadı lansinohu aldı 6 biberondan sonra şimdi şükür i meme biberon ikisinide emiyoruz
Siddetle dr browns oneririm 👍🏻
diraraa için o rahat mi canım o nasil kullanıyor musun
NeslihanPiaAbac sağol canım kolik özelliği dediğin o kenarında delik var o değil mi
Yigitinannesi13 üstünde belirtiyor kolik biberon diye inceleme fırsatım olmadı
Yigitinannesi13 cok memnumun bebegim de rahat iciyo. Akimi da yavas oldugu icin memeyi reddetmedi. Aventin akisi bana cok hizli geldi. Onceden aventle veriyodum icme suresi dr browns a gore cok kisaydi hemen bitiyordu bebegim.
60 ml avent kullanıyorum. Hem rahat içiyor hem de meme reddi yapmadı. lanisoh da var ama genelde aventi kullanıyorum.
Lansinoh la verdik bugün hergun sabah 1 kez alacak inşallah memeyi bırakmaz kızlar ya demi bu sekilde çünkü cok çabuk içti diyo babasi 100 cc kadar sütü bu sorun mu sizce kizlar
Yigitinannesi13 kadın doğum uzmanı yazıyor eczane den özel olarak alınıyor 500 TL almıştım ama kurtuldum
Lansinoh ve plips avent
diraraa yavaş akışlı olanı da vardı