gelif Merhaba bebeğim 1,5 aylık mama ile besleniyor, aptamil prosyonie 1 kullanıyoruz. Bebeğime iyi geldi gaz,kusma sorunu yok kilosunu güzel etkiledi fakat 1,2 haftadır kabızlık yaptı çok zorlanıyor , önereceğiniz mama var mı kabızlıga iyi gelen.
Sevdaa34 gelif Canım ben bebelac gold kullanıyorum ve memnunum deneyebilirsin 🌸 mamalar bebekten bebeğe değişiyor ama belki iyi gelir bebişine
Ela3424 gelif hem organik hem anne sütüne en yakın mama ben memnunum deneyin isterseniz bide mamanın içine bir çay kaşığından az zeytinyağı koyun iyi geliyor sabah yada akşamki mamasına koyun doktorumuz söylemişti bize iyi gelir belki sizede
atilgann gelif sma aptamil hip hepsinin çeşidini denedim yok kabızız.sinirlerim bozuluyor artık.golden goat kulllanıyoruz şuan hala geçmdi.makatta çatlak olcak diyede korkuyorum
gelif Probiyotik başladık, zeytinyağı da gunde 2 defa veriyorum neredeyse rutin , hip te ilk doğduğu zamanlar gaz yapmıştı kakasını güzel yapıyordu ama şimdi gaz ilaci da veriyorum hip i denesem mi tekrar acaba diye düşünüyorum
Arlmtl gelif bütün mamaları denedik bizde sma confort iyi gelmişti bize deneyebilirsiniz çok sık mama değiştirmeyin ama biz o hataya düştük kabızlık arttı sancıları artmıştı