Yelda35 Kızlar 3 gündür ishal kusma acile gittim bağırsak enfeksiyonu dediler. Muz patates çubuk kraker gazoz kahve limon hepsini yaptım banamısın demiyor bana birşey söyleyin ne yapmalıyım ölmek üzere resmen
Kocamdaaakocammm Yelda35 Malesfki geçmiyor ne yaparsan yap cnm 1 hafta sürüyor bu şekilde benim iki oğlumda aynı şekilde atlattı 1 hafta sonra geçti En son gittiğimizde iğne yaptılar o iğne çok İyi gelmişti
Laden Yelda35 mide bulantısı için ilaç verdiler mi? Metpamid vermişlerdi bana. Bir de bol bol su içmek gerekiyor. Antibiyotik beni hepten ishal yapmıştı. Şuan kulaklarımda enfeksiyon var benimde o geçmedi 15 gün oldu
emly_1 Hastanede yatışı verilsin zehirli ishal ( Rota virüsü) olmuş olabilir serum takviyesi yapılsın bnce
Laden Yelda35 evet banada onu vermişti ama mide bulantısı için mi o? Bana metpamid de vermişti çünkü. Yemeklerden önce iç mide bulantını kesecek yiyebileceksin demişti doktor
Plnyvz Merhaba bir hafta oldu benimde ama ishal kusma değil karın ağrısıyla gittim hatta apandisit sandım ama bağırsak enfeksiyonu dedi flagyl panto bir de gaz için hap verdi