Egenin_pamugu Selam güzel annelerim 🥰 Şehriyeli tavuk çorbası Patates püresi yatağında Dalyan köfte Köri soslu kremalı makarna Salata 🥗 ezme 🤭 turşu vs. Çay yanına 😇 Kremalı çikolata soslu haşhaşlı revani Mercimek köftesi Sizede fikir olsun hanımlar 🌸
Dolores Egenin_pamugu akşama pırasa yapacağım , benden bu kadar 😀😀 Yalnız o ne güzel menü maşallah 😀🩷
Damlanurrr Egenin_pamugu misafir menüsü sanırım her akşam kim bu kadar çeşit yapar ki daha doğrusu yapabilir ki 🤕
prenses_prens Egenin_pamugu şimdiden ellerinize sağlık☺️ Tarhana çorbası Mücver Makarna Salata Çayın yanına da tiramisu
elisa2705 Egenin_pamugu valla benim eşim yemek yapana kdar zor dayanıyor sizinki maşallah tatlıya bile kdar bakıyorsa helal olsun haha 😀
Dolores Egenin_pamugu valla ben zaten çalışan biriyim, haftada 2-3 kez yemek yapsam öpüp başıma koyarım kendimi 😁😁
selimhankerem Egenin_pamugu kuru fasulye nohut mercimek bunları kimyonla yapınca hiç gaz olmadı bizde çok faydalı sonuçta süt için dene gaz yapmazsa yemeye devam ben öyle yaptım bugünün menüsü de kuru fasulye pilav turşu🤣
Selamben_ Egenin_pamugu Ben de bugün Balık mı yapsam tavuk mu yapsam bilemedim buzlukta balık vardı Aslında iki hafta falan oldu balık yemeyeli de kararsız kaldım 😂
Egenin_pamugu Dolores ben çalışsam zor yetiştirim eve o bile insana dert keşke anneler ölümsüz olsa 😌🌸