pasaklisinkukuli Naimeulger06 havuç portakal mandali yiyip yada sıktıysan oluyor Diğer ihtimal bir mantaf türü geçmezse cildiyeye git kremi var
Melek34011 Naimeulger06 rivayete göre yeni anneler günahlarından arınmış temiz oldukları için melekler tebrik manasında kına yakarlarmış ama tıbbi olarak mantar olduğunu söylüyor doktorlar
Oylesinebirisi Duyduğuma göre onu melekler yaparmış kötü birley değil yani in cin falan karıştırmayın :)
Cennetkokulum___ Melek34011 ben sezaryen doğum yaptım o yüzden mi yakmadilar bana melekler kınayı kalbim çıt 🥲
AnnaKarenina_ Naimeulger06 turuncu kına rengi gibi değil mi ? Mantar diyince akla hep başka çeşitler geliyor oda bi çeşit mantar hatta gün içinde 1-2 saatte geçip gider normaldir
Oanne Naimeulger06 yani aradığınız cevap buydu galiba teşekkür etmişsiniz de 😅😅 tabi biz mantar diyince çok da şey olmuyor ….
Naimeulger06 Oanne hayir duzgunce bi soru sordum cok bilmis bilmis cevap vermissiniz zten bazi seylere inanmiyosaniz inanan insana saygi duyun biz size nasil saygi duyuyorsak