Blgsrra Kızlar göğsüm çok acıyor dün hic birseyim yoktu bı an da oldu dokunamiyorum sagamiyorum ve vücudum da çok ağrıyor sanirm sut kanallarim tıkandı ne yapmam lazım yaaa
LaraCroftTombRaider Blgsrra evet duş alın sonra zor olsa da göğsünüz yumuşayana kadar sağmaya çalışın 😕 Geçmiş olsun
kepenek Blgsrra duş alırken sabun ile göğsünüze masaj yapıp sağın sabun ile daha güzel sağılıyor rahatlayana kadar devam edin bende bir tek o şekilde işe yaramıştı sabun yoksa da şampuan duş jeli bunlarla da yapabilirsiniz
Oglusum5357 Blgsrra ılık duşa gırıp duşta elınızle masaj yapıp sağın, üzerinden göğsünüzü tarakla tarayın çıkınca sık sık havluyu ütüyle ısıtıp göğsünüze koyun ve yine sağın bir an önce yapın yoksa atesınız çıkar antıbıyotık kullanmak gerekır
Azram3523 Blgsrra gögsünüze sıcak su torbası koyun yada sıcak bir havlu biraz bekledikten sonra bebeğinizi kafası memenizde bacakları sırtına gelcek sekilde yani koltuk altı pozisyonu şeklinde emzirin hemen gececek
Dorukpasammm Sağmaktan başka çözümü yok bir hafta önce aynı durumdaydım sağdım baya bi boşalana kadar sonra rahatladı