melikekoselii22 4 buçuk aylık kızım banyo yaptirdiktan 6 saat sonra felan dışarı çıksa ne olur hasta olur mu dışarı dediğimde arabayla kayın validemgile felan gitmek arabadan inmesi binmesi yani dışarı dedigimde
UcuBulunamayanBant melikekoselii22 hayir olmaz banyodan 2 3 saat sonra bile cikarsaniz sikinti olmaz kafasina sapka giydirin ama mutlaka
Ceren55 melikekoselii22 yani uygun koyafet olması lazım bence terlememesi lazım hasta etmeyeyim diye kalın giydirirsen terler hasta olur dengeyi ayarlaman önemli
ecrinreyyan melikekoselii22 6 saat baya uzun bir vakit hasta olmaz ama havalar artık serin banyo yapsa da yapmasa da gözlerini iyi koruyun bebekler gözünden alır soğuğu derler
Ygzbebis Bir şey olmaz ama siz akşam yıkamaya çalşın genelde hem rahat uyur hemde gündüzleri daha çıok hareket ettikleri için soğuk alabiliyorlar
melikekoselii22 Ygzbebis akşam da havanin derecesi çok düşüyor o yüzden yikamiyorum sabah en azından 15 DC geceleri 5 DC oluyor
Babyalpymeetoo Rahat olun terleyip rüzgara karşı durmadıkça hiçbir şey olmaz dışarının sıcaklığına göre bi kıyafet bi şapka yeterli arabandan inip binene kadar bir şey olmaz zaten
Dilararden Hayır sorun olmaz güzelce giydirirseniz ama gündüz banyolarına göre akşam yıkayıp uyutmak daha iyi
ecrinreyyan Candy_88 o zaman her yerinden korumak lazım 😅 zaten ben puset e koyup çıkıyorum puset örtüsünden pek rüzgar görmüyor