prnsannesi_ Bebeğim 11 aylik ateşi 38.4 bazende düşüyor 37 ye ılık duş aldırdım pedifen ateş düşürücü verdim soğuk uygulama yaptm ama ateşi düşüp düşüp yükseliyor ne yapmam lazım. Hastaneye götürmeye gerek varmi
bananeabiya prnsannesi_ 38.5u geçerse ve ateşi bi türlü düşmezse öyle götürün bence. Benim oğlum da geçenlerde aynı anlattığınız gibi ateşlendi 2 gün calpol verdim bi düşüyordu bi çıkıyordu. Duş vs aldırdım geçti. Hastaneler de hastalık kaynıyor çok gerekmedikçe götürmemek lazım 💐
bananeabiya prnsannesi_ inşallah canım 🙏 hava değişimden falan olabiliyor. Yine iyi düşüyormuş bak ateşi hiç düşmese o sıkıntı.
prnsannesi_ bananeabiya ayy şükür düşüyor ve bebeğim hep uyuyor yani ateşten kaynaklı acaba uyandirsammi
bananeabiya prnsannesi_ yok uyandırma canım ateşten kaynaklı uyuyor o bırak uyusun iyice dinlensin ☺️
prnsannesi_ bananeabiya valla çok korktum ya ilk bebeğim tecrübesizim ne bilm yanındaym şuan uyuyor kıyamıyorum bakmaya yorgun halsiz ne kötü Allahım sen koru evlatlarımızı
bananeabiya prnsannesi_ inan benim de aynıydı hatta post açtım. İlk bebek ilk ateş olunca tedirgin olmuştum ☺️ çok şükür iyileşti hemen