barlas53 Kızlar bbegim 5 aylık uçak seyahati yapıcaz ama kulakları dolarsa diye korkuyorum hiç seyahat eden oldumj birde nasıl yapıcam hiç bilmiyorum tek başıma 2 saat uçucaz inişte kakışta emzircem ama bizim bile doluyo
Ssude barlas53 şu anda 27 günlüğüz 65 günlükken yapacağız ilk uçak yolculuğunu. Aktarmalı bir uçuş olacak ve ilk uçuş bir ikinci uçuş 8 saat sürecek. Önemli olan emzirmekmiş iniş ve kalkıl anında. Emdiği sürece Allahın izni ile bir şey olmaz 🤲🏼
Miran474 barlas53 bebeğim üç aylıkken başladım uçak seyahatlerine 7 8 defa bindik suan 20 aylık hep emzirdim suan da emziriyorım
MYMeltemm barlas53 bizde 4 aylıkken yapmıştık hiçbir sıkıntı yaşamadık çok şükür ☺️ İnerken kalkarken emzirin uçuş sırasında da dikkatini çekebilecek birkaç parça şey alın yanınıza hemen geçip bitecek ☺️
ilayprensesim Eğer emziriyorsanız iniş ve kalkış sırasında emzirirseniz kulakları tıkanmaz. Emmiyorsa biberonla mama verirseniz o da aynı etkiyi gösterir. Önemli olan iniş ve kalkış seyir halindeyken çok sorun olmaz