bisakinol Demir damlası vermeye başlayalı çocuğa birşeyler oldu yerinde durmuyor sürekli bişeylere hırslanıyor 4.5 aylık uyumuyor hiç böyle sorunlarımız yoktu böyle olan var mi çocuğa sanki enerji yüklenmiş givi
Nikita bisakinol bebeğinizin bedenini çalıştırmak için ihtiyaç duyduğu enerjiyi sağlar. O yapmış olabilir ama vermeye devam etmelisiniz.
Sevval1507 bisakinol benimde aynı ayrıca kabız oldu ve ikiniyor demir ilacindan sonra. Sağlık ocağı bedavaya verdi ama ocean alcam sanirim
Umisko bisakinol bestiron başlamıştık bizde de aynısı oldu . Ocean a geçince rahatladık . Damlayı değiştirdiniz mi ?
bisakinol gulsah60 galiba ondan napacağım bilmiyorum Ocean kullanıyorum sağlık ocağının verdiğini hiç önermediler
bisakinol Nikita çocuk nerdeyse yürüyüp ayaklanacak öyle bir enerji gece uyku uyumadık napacağım yani şimdi asla dinlenemiyorum enerji patlaması yaşıyor çocuk
hnnl Kızlar ben kızlarımda vermedim diş çürür diye pişman oldum ama oğlumda vereceğim ocean alacağım da kac aylık başlanıyor benim oğlan 29 unda 3 uncu ayı doldurdu
bisakinol Sevval1507 ben zaten direkt Ocean veriyorum ama inanılmaz yani yerinde durmuyor ıyku sorunumuz yoktu gece saatlerce uyanıktık yani nerdeyse ayaklanacak yürüyecek enerji patlaması yaşıyor sanki
Esrakadirerva Sevval1507 denir ilaçlarının hepsi kabız yapıyormuş canım dün başkdık bizde doktorumuz öyle söyledi
gly57 bisakinol ocean alma içinde sodyum benzoat var. alabileceğin markalar newvit bestiron( en iyisi) vitagil
fbetul4270 bisakinol lütfen vermeye devam edin ben ilk aylar vermiştim iştahı gayet yerindeydi ne versem yiyordu sonra bıraktım kan tahlili de yaptırmadım iştahı kesildi su bile içmiyordu sonra bı tahlil yaptırdık demiri düşük çıktı oda iştah kaybı yapıyormus hemen tekrar aldım ve iştahı yerine gelmeye başladı çocuğumun.